top of page

ABOUT 

IMG_6830.JPG

Petra Schuttel

OWNER

Mijn liefde voor de Balearen is ontstaan na een periode van 6 jaar wonen en werken op Ibiza, samen met mijn gezin. Daar heb ik veel geleerd van het aankopen, verbouwen en verhuren van huizen. 

Al die kennis en know-how van de huizenmarkt zet ik in om mijn opdrachtgevers te helpen. Bij het vinden van die éne Finca, van die bijzondere 'opknapper' of van dat fantastische penthouse in Palma stad.

Daarnaast help ik bij het vermijden van mogelijke valkuilen en zorg ik voor een zorgenloze afwikkeling van het koopproces. Dat betekent de juiste en betrouwbare advocaten, notarissen en architecten kennen en inzetten. Mijn locale partners zijn gerenomeerde bedrijven met veel kennis van de onroerend goed branche op Mallorca. Zo werk ik nauw samen met makelaar www.nanomundoproperties.com.

"van inspiration call tot
bezoek aan het eiland"

 

Als het droomhuis gevonden is gaat mijn begeleiding vaak door. Waar vinden we een tuin-en poolman? Wie moet ik inzetten voor de verbouwing van de keuken? Welke interior designer voelt ons aan en spreekt onze taal? Ook hier selecteer ik de 'Parels' uit het aanbod. 

Mallorca Pearls is je personal property finder die helpt in het realiseren van de droom van een eigen plek op het prachtige en veelzijdige Mallorca.

Hét eiland in de Middenlandse Zee, gezegend met een heerlijk klimaat en een hoge levenskwaliteit. Niet voor niets kiezen steeds meer Scandinaviers en Nederlanders ervoor om hier neer te strijken als resident en langere tijd door te brengen. Niet voor niets staat Palma de Mallorca steevast in de Top-3 van meest leefbare steden ter wereld.

Neem contact met me op om te kijken hoe we kunnen samenwerken.

Van een 'inspiration call', een property checklist tot aan een uiteindelijke visit van het eiland en een bezoek aan je geselecteerde objecten. 

 

Ik help je graag hierbij. In je eigen taal.

Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen!

Hasta Pronto! 

Petra

bottom of page